Magunkról
Cégünk főként az informatika adatkezelési, adattárházi és folyamatszabályozási területén szerzett tapasztalatokra alapozva indította meg tevékenységét. Elsősorban Oracle alapú technológiákat használunk az ilyen irányú fejlesztéseink során.

Adatkezelés és adattárház témakörben banki és ügyfélszolgálati (Call Center) rendszerek tranzakciós adatbázisaival foglalkozunk. Természetesen az ilyen típusú feladatoknál az adatbázisok migrációja is előkerül, így sok esetben végzünk platformok közötti portolást.

A folyamatszabályozás területén ügykezelői rendszerek tervezésével, kiépítésével foglalkozunk. Komplett megoldásokat szállítunk, amelyben a workflow modulok mellett a dokumentumkezelés (archiválás), kommunikációs (email, posta, fax, sms) és riporting megoldások is szerepelnek.

Tevékenységi körünkbe tartozik még WEB és WAP portálok fejlesztése is. Az Oracle és Java mellett ezekben az esetekben igénytől függően PHP, MySQL eszközöket is felhasználunk.

Közreműködtünk mobil tartalomszolgáltatói rendszerek és ehhez kapcsolódó mobil alkalmazások fejlesztésében is.

Szakembereink valamennyien szakmájuk kiváló művelői - programozó-, mérnök-informatikusok és mérnök-közgazdászok - akik többéves, a telekommunikációs és banki szektorban szerzett tapasztalat birtokában végzik munkájukat. Sokan közülük többszintű Oracle bizonyítvánnyal is rendelkeznek.
             
Az alábbi címen és elérhetőségeken veheti fel velünk a kapcsolatot. Előre egyeztetett időpontban személyesen is tudjuk fogadni Önt irodánkban. Várjuk jelentkezését!
    • 1115 Budapest, Mohai út 5.
    • Telefon: +36 30 299 66 55
    • Fax: +36 30 614 90 24